Introductie workshop Management 3.0

Agile Leiderschap? Management 3.0? Teal organisaties? Buzz words of meer dan buzz words? Is management überhaupt wel noodzakelijk binnen een agile organisatie? Waarom niet gewoon kennis maken met het onderwerp? Waarom je transformatie van je organisatie niet starten met een workshop over modern management?

In deze introductie workshop maak je kennis met Management 3.0. In een halve dag leer je de basis principes van Management 3.0, kijken we naar de zes gebieden en maak je kennis met de meest waardevolle activiteiten van Management 3.0

Is deze introductie workshop voor mij?

De workshop is geschikt voor mensen die meer willen weten over de rol van management binnen agile organisaties. Bijvoorbeeld managers, team leiders, senior professionals, scrum masters, agile coaches en project leiders. De workshop is uitermate geschikt om als start te gebruiken voor een transformatie van een organisatie, een workshop waar teams later naar terug kunnen verwijzen. Een workshop waarbij de contouren van een nieuwe management stijl wordt besproken.

Wat leer je tijdens deze introductie workshop?

Je maakt kennis met Management 3.0. Management 3.0 is de toekomst van management. Tijdens de workshop leer je wat over verschillende management stijlen, je leert wat de rol van de manager is binnen een agile organisatie. We kijken naar de zes gebieden van management: Energize People, Empower Teams, Align Constraints, Develop Competence, Grow Competence en Improve Everything. Daarnaast maak je kennis met een aantal games die je de volgende dag al kunt toepassen in je organisatie.

Hoe ziet de workshop er uit?

De workshop is een combinatie van theorie en actief bezig zijn. De theorie is beperkt en de nadruk ligt op zelf actief met de stof bezig zijn. Weinig luisteren, veel doen. Daarnaast kan de workshop afgestemd worden de organisatie. Meer focus op het vergroten van de motivatie en betrokkenheid van de team leden of focus op hoe de values en cultuur van een organisatie veranderd kan worden?

Praktische zaken

  • De workshop wordt op locatie gegeven
  • De materialen zijn in het Engels, de deelnemers krijgen digitale kopieen van alle gebruikte materialen
  • De workshop is in het Engels of Nederlands. Dit is afhankelijk van de wens van de klant
  • Minimaal aantal deelnemers is 4, maximaal aantal deelnemers is 20
  • Deelnemers krijgen een kopie van het boek “Doing It – Management 3.0 Experiences“. Een boek met praktische tips hoe Management 3.0 toe te passen.
  • Indicicatie prijs voor workshop in Nederland is € 2250,-
  • De workshop duurt tussen de 3-4 uur.

Mocht u interesse hebben, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.